Vill ni boka mig?
Fyll i formuläret nedan så hör jag av mig inom kort!

Vill ni komma i kontakt med mig?
Skicka iväg ett meddelande genom att svara på formuläret nedan så hör jag av mig inom kort!

Paketpriser

Går det att få fler bilder än vad som ingår i varje paketpris? 
Svar: Ja absolut! dock är det viktigt att tänka på att varje extra bild kostar 100 kr/styck (exklusive moms) som ni sedan får på en ny faktura skickat till er. 

Går det att få bilder utan ett visst paketpris?
Svar: Om det är så att ni inte vill välja mellan något paketpris kan jag erbjuda er att köpa bilder för 100 kr/styck (exklusive moms).  OBS! detta erbjudande gäller inte bröllopsbilder!
För mer information kontakta mig gärna.    
  

Innan fotografering

Hur lång tid innan skall man boka dig som fotograf?
Svar: Gäller det bröllop bör man boka mig helst ett år, halvår innan men skulle det uppstå hinder och ni söker en fotograf akut är jag villig att ställa upp! utöver bröllop kan ni boka mig när som helst, det är bara att skicka iväg ett meddelande så svarar jag inom kort. 

Vilken vecka måste man vara för gravidfotografering?
Svar: Du skall vara helst i vecka 30 till vecka 35 men funkar om du är i vecka 26 och framåt också. 

Hur går en bokning till?
Svar: För att boka mig går ni in på fliken "Kontakt" och fyller i formuläret så svarar jag inom kort. Det bästa är att skicka iväg ett meddelande till min mejl då jag kan ha svårt att svara på telefon eftersom jag är oftast är på resande fot. 

Vad händer om det är dåligt väder?
Svar: Det går tyvärr inte att styra över vädergudarna men skulle det bli dåligt väder går det alltid att försöka hitta en lämplig plats som man kan skydda sig från regn och annat, annars bokar vi in en ny tid åt er. 

Fotograferar du året om?
Svar: Ja, det gör jag! Jag ser charmen med varje årstid och därför skall ni kunna boka mig året om. Fotograferingarna sker mestadels utomhus, därför bör man ha i åtanke att ha med anpassade kläder efter varje årstid. 

Fotograferar du endast i Kristinehamnsområdet?
Svar: Nej jag fokuserar främst på arbeten i värmland men reser gärna runt om i Sverige för att möta nya människor och platser. För mer information kontakta mig gärna. 

Gör du hårkransar själv?
Svar: Ja, det gör jag. Om du vill att jag gör en personlig krans till dig, kontakta mig för mer information. 

Vad händer om vi blir sjuka?
Svar: Blir ni sjuka eller om jag blir sjuk bokar vi om en ny tid åt er.  

Vad gör vi om det regnar på vår bröllopsdag?
Svar: Tyvärr kan vi inte styra över vädret och ni som brudpar skulle heller inte ställa in bröllopsfotograferingen för att det är dåligt väder utan vi försöker lösa detta på bästa sätt tillsammans. Till exempel har jag fina genomskinliga paraplyn som passar utmärkt till bröllop och det går även att finna platser under tak så ni skyddar er från regn. Viktigt att tänka på är att ha extra skor till hands som ni inte är rädda om för att ta er mellan olika platser om det är extra blött.  
       

Efter fotografering

När skall vi betala?
Svar: Ni betalar efter genomförd fotografering och betalningen sker mot faktura via Frilans finans. När det gäller bröllopspaketen betalar ni en bokningsavgift på 25 procent av den totala summan i samband med bokningen för att garantera att ni får mig som er bröllopsfotograf. Skulle ni av något skäl avboka mig får ni inte bokningsavgiften tillbaka. 

När får vi se bilderna från fotograferingen?
Svar: Senast två veckor efter fotograferingen får ni tillgång till det personliga webbgalleriet där ni väljer era bilder. När ni har valt bilderna levereras de på ett USB-minne hem till er. 
 
Publicerar du bilder på hemsidan och sociala medier? 
Svar: Det gör jag gärna så länge mina kunder har godkänt det. Efter varje fotografering kommer ni få frågan och jag vill påminna er om att ni bestämmer helt och hållet själva och jag kommer respektera erat beslut.